În cadrul unui Parteneriat încheiat cu Biroul Minorităților din cadrul Primăriei Municipiului Călărași și Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, duminică, 11 august 2019, începând cu ora 17:30, pe scena amplasată pe platoul din fața sălii „Barbu Știrbei” se va desfășura un spectacol dedicat în special etniei romilor.

În deschiderea evenimentului vor evolua îndrăgita interpretă Viorica și Taraful de la Clejani, aceștia vor încânta publicul prezent timp de o oră cu ritmuri consacrate, dar și alte surprize muzicale.

De la ora 18:35 la 19:00 va urca pe scenă o trupă de dans țigănesc, iar puțin după ora 19:00 binecunoscutul Jean de la Craiova împreună cu Orchestra sa va face să vibreze toată suflarea prezentă pe platoul din fața Sălii „Barbu Știrbei” a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.

Manifestarea dedicată etniei rromilor se va încheia în jurul orei 21:00 tot pe ritmuri țigănești interpretate de o trupă de dans.

Prezentator al manifestării este Adriana Ștefan realizator emisiuni Tv.

Articolul precedentAnsambluri din 8 țări, printre care Argentina, Franța sau Italia, prezente anul acesta la Festivalul Internaţional de Folclor „HORA MARE”
Articolul următorPeste 200 de șoferi sancționați week end-ul trecut în județul Călărași