Un bărbat care a găsit cecul pierdut de patru milioane de lire al lui Haribo a fost recompensat cu șase pungi cu bomboane

Un bărbat a găsit un cec emis pe numele lui Haribo, producătorul de dulciuri, în valoare de patru milioane de lire sterline. După ce a anunțat compania de găsirea cecului, a primit șase pungi de bomboane drept recompensă.

Anouar G, în vârstă de 38 de ani, din Frankfurt, Germania, a văzut cecul pe peron, în timp ce aștepta trenul, după ce își vizitase mama, conform The Independent.

A văzut cecul care flutura pe jos, pe peron și a rămas uluit când a văzut ce sumă era trecută pe acesta: „Era o sumă atât de mare pe el, încât nici măcar nu am putut-o pronunța”.

Valoarea totală a cecului era de 4.631.538,80 EUR (4.050.000 GBP).

Compania, cea mai populară pentru dulciurile sale gumate, i-a cerut lui Anouar să distrugă cecul și să trimită o fotografie drept dovadă. După ce a distrus cecul și a trimis dovada, așa cum i-a fost solicitat, Anouar a fost din nou surprins, câteva zile mai târziu, când Haribo i-a trimis o cutie cu șase pachete de produse Haribo.

„A fost cam ieftin”, a spus Anouar.

Haribo a confirmat că a fost contactat în legătură cu cecul lipsă și, ca răspuns la gestul său, a spus: „Din moment ce era un cec numit, nimeni, în afară de compania noastră, nu l-ar fi putut răscumpăra. A fost pachetul nostru standard pe care îl trimitem drept mulțumire”.

Articolul precedentRachete rusești pe teritoriul NATO. Polonia, lovită – doi morți. Consiliul de securitate, convocat de urgență
Articolul următorVIDEO| Activiștii de mediu lovesc din nou