Un bărbat de 50 de ani, din Stăneşti, şi-a înjunghiat, în această seară, soţia, şi apoi a incendiat casa. 

Cel care a sunat la 112 a fost fiul celor doi soţi, un tânăr de 24 de ani, care a spus că mama sa a fost lovită în zona gâtului, cu un cuțit, de către tatăl său, după care acesta a incendiat locuința.

Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei se află în custodia poliției.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Potrivit ISU Giurgiu, pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu au intervenit pentru stingerea unui incendiului izbucnit la o casă din Stăneşti.  La fața locului, aceştia au găsit o femeie cu o plagă tăiată la nivelul gâtului. Aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată, de urgență, la spital. Pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta violent la nivelul acoperișului și au intervenit pentru stingerea acestuia cu două autospeciale de stingere cu apa și spuma.  În incendiu, au ars acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, mobilierul din interiorul a trei camere și al unui hol si tocaria de la geamuri, fiind afectate de acțiunea flăcărilor și a apei și incaperile anterior menționate.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentStrategie în alb și negru – Ediția din 5 februarie 2022
Articolul următorTânără de 18 ani aruncată pe geam, de la etajul al treilea, de iubitul ei