Un bărbat în vârstă de 72 de ani, din comuna Bârca, județul Dolj, a fost reținut de către polițiști, marți seara, fiind acuzat că a violat două fetițe în vârstă de 5 ani, din localitate. 

Potrivit IPJ Dolj, o femeie din Bârca a anunțat poliția, marți seara, că fiica şi nepoata sa, ambele de 5 ani, ar fi fost violate de un bărbat de 72 de ani, din aceeaşi localitate.

Fapta s-a petrecut marți seara. Bărbatul le-a luat pe cele două copile în locuința sa, le-a bătut și apoi a profitat de ele, spun anchetatorii.

„La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, fiind demarate cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea. În fapt, bărbatul este bănuit că în cursul zilei de 27 septembrie, le-ar fi invitat pe cele două copile în locuinţa sa, unde, prin folosirea de acte de violenţă, ar fi exercitat acte specifice infracțiunii de viol asupra acestora”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru cele două violuri şi pentru coruperea sexuală a minorilor.

Astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea în vederea luării une măsuri preventive.

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentAVERTISMENT. Europa ar putea rămâne fără medicamente generice
Articolul următorUn nou apel Start ONG pentru proiecte comunitare în domeniile educație, sănătate, social, mediu și cultură