În această dimineață, la 8:40, a fost apelat numărul de urgențe 112 prin care s-a anunțat un eveniment rutier pe A2, km. 73, calea București – Constanța. În accident au fost implicate două autovehicule, un microbuz în care se aflau 9 persoane și un autoturism.

Microbuzul a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe câmp. 6 persoane au suferit leziuni ușoare, cea de a șaptea fiind ceva mai grav, având leziuni cranio cerebrale.

La fața locului s-au deplasat 3 echipaje ale SAJ, 2 echipaje SMURD și o autospecială de descarcerare. Patru din cele șapte victime au fost transportate de spital pentru îngrijiri de specialitate.

În data de 25.09.2019, ora 08.40, echipaje de intervenție din cadrul Secțiilor de pompieri Lehliu Gară și Dragalina au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe A2, km 73, sens de mers București – Constanța, în zona localitatii Dor Mărunt, pentru acordarea primului ajutor în cazul a șapte persoane şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier între un microbuz și un autoturism.

La sosirea forțelor de intervenție la locul accidentului microbuzul se afla în afara părții carosabile, fiind răsturnat pe o parte, iar autoturismul prezenta avarii pe partea dreaptă.

Ajunsi rapid la fața locului, pompierii militari și medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță Călărași au acordat primul ajutor victimelor și le-au preluat, acestea fiind transportate la unități spitalicești.

Toate victimele sunt în afara oricărui pericol, fiindu-le acordate îngrijiri medicale.
Circulația pe Autostrada Soarelui nu a fost întreruptă și nici nu s-au înregistrat alte perturbări ale traficului în zona respectivă.

Articolul precedentAnsamblul Bărăganul a câștigat marele trofeu al Festivalului Neos Marmaras Grecia
Articolul următorJandarmii călărășeni, parteneri în implementarea unui proiect transfrontalier româno-bulgar