Un tir s-a răsturnat în această dimineață, pe Autostrada A2, în dreptul localității Dor Mărunt. Șoferul a fost rănit, iar pe carosabil s-a scurs combustibil existând pericolul unei explozii.

În jurul orei 6.00, pe sensul de mers către București, în dreptul localității Dor Mărunt, un autotren s-a răsturnat, circulația fiind retricționată timp de aproximativ două ore. În accident a mai fost implicat un autoturism care a fost avariat ușor. Șoferul TIR-ului a fost rănit, fiind transportat la spital.

Echipajele ISU Călărași au intervenit rapid deoarece pe carosabil s-au înregistrat scurgeri de combustibil.

Ora 7.45: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe a doua bandă pe autostrada A2 București – Constanța, între kilometrii 75-76, pe sensul către Capitală, în zona comunei Dor Mărunt, după ce, anterior, un autotren s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Au fost oprite scurgerile de combustibil, nu mai este pericol de explozie. Evenimentul s-a soldat cu rănirea ușoară a șoferului autotrenului. Circulația se desfășoară îngreunat, fiind coloană în mișcare până la kilometrul 79.

Articolul precedentPe raza județului Călărași nu mai există niciun focar de pestă porcină
Articolul următorATENȚIE! Trafic deviat pe Autostrada A2!