Unirea Slobozia a făcut spectacol în deplasare și a caștigat, scor 1-5, cu Dunărea Călărasi în turul al 3-lea din Cupa României, obținând calicarea în play-off.

Scorul a fost deschis de Unirea în minutul 14 când Ben Levy centrează de pe stânga și Christo Bolohan pune latul de la 6 metri. Unirea și-a mărit avantajul prin centrarea de pe dreapta a lui Ciobanu până la Ben Levy, care trage din prima de la 14 metri pe lângă portar. Ciprian Rus duce scorul la 0-5, print-un hatrick în minutele 56, 68 și 75.

Dunărea a marcat și ea golul de onoare prin Baudouin Kanda care îi pasează în flancul stâng lui Adrian Miu, acesta pătrunde în diagonală și trage la colțul lung, din marginea careului mic.

Unirea Slobozia: Păduraru – Dorobanțu, I. Dinu, Gab. Lazăr (cpt.), M. Ciobanu, Lemnaru, Ekollo, Cruceru, Ben Levy, Bolohan, Golda
Rezerve: Ciupercă – Perju, Coadă, D. Radu, Gîrbăcea, Afalna, Cip. Rus, Milotin
Antrenor: Constantin Enache

Dunărea Călărași: R. Șerban – Țenea (cpt.), Mbei, Cr. Ivan, Primaru, Kanda, Rob. Ivan, M. Apostol, Mih. Lupu, Val. Andrei, Nica
Rezerve: Irimiea – Boșoancă, Coleașă, Andr. Dobre, Al. Sîrbu, Miu, Mih. Țicu, Ed. Vraciu, Rob. Vasile
Antrenor: Gheorghe Mihali

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentFOTO Sicriul Reginei Elisabeta a II-a a ajuns la Westminster Hall
Articolul următorSorin Cîmpeanu anunță salarii majorate pentru toți profesorii din România: „Niciun absolvent de top nu va alege un salariu de 2.500 de lei”