În această seară, în jurul orei 19:00, pe DN 3B, km 1+800 dreapta, la intrarea în Călărași dinspre Chiciu, a avut loc un grav accident în urma căruia au decedat 2 persoane.

O motocicletă care rula cu viteză mare a fost acroșată de un autoturism. În urma impactului violent, motocicleta a fost aruncată peste autoturism și a luat foc după căderea pe carosabil. Motociclistul a murit pe loc, iar șoferul autoturismului, 30 de minute mai târziu, la spital.

Se pare că șoferul autoturismului Logan ar fi întors mașina pe linie dublă continuă fără să se asigure.

La această oră, circulația rutieră se desfășoară normal în zona accidentului.

⚠️ Atenție șoferi! Acccident cu 2 morți pe DN 3B! În această seară, în jurul orei 19:00, pe DN 3B, km 1+800 dreapta, la intrarea în Călărași, a avut loc un grav accident în urma căruia au decedat 2 persoane.O motocicletă care rula cu viteză mare a fost acroșată de un autoturism. În urma impactului violent, motocicleta a fost aruncată peste autoturism și a luat foc după căderea pe carosabil. Motociclistul a murit pe loc, iar șoferul autoturismului, mai târziu, la spital.La această oră, circulația rutieră se desfășoară normal în zona accidentului.Vă rugăm să circulați cu atenție și prudență, astfel încât astfel de tragedii să nu se mai întâmple!

Publicată de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Constanta pe Miercuri, 10 iulie 2019

Articolul precedentPercheziții la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor
Articolul următorPrinși de polițiști conducând fără permis și sub influența alcoolului