Conferință / AFC Dunărea Călărași / 14 septembrie 2018.

Conferinta / AFC Dunărea. Au participat: Dan Alexa, antrenorul echipei și mijlocașul Stelian Cucu. Dunărea – Botoșani se joacă sâmbătă, 15 septembrie, ora 15:00 pe stadionul „Ion Comșa„ din Călărași.

Publicată de AFC Dunărea Călărași pe Vineri, 14 Septembrie 2018

Astăzi, de la ora 15.00, Dunărea se va afla faţă în faţă cu FC Botoşani, cele două rivale fiind şi vecine în clasament. Antrenorul Dan Alexa a declarat vineri că obiectivul este victoria în ciuda faptului că elevii săi vor întâlni un adversar puternic care a obţinut rezultate bune la Craiova, Cluj sau în duelul cu FCSB.

Va fi un joc dificil pentru că întâlnim o echipă care nu a pierdut în deplasările de la Craiova cu Universitatea, de la Cluj Napoca cu CFR şi de la Voluntari cu FCSB. FC Botoşani e o echipă care a transferat jucători buni, foarte valoroşi, fiind antrenată de Costel Enache, un tehnician tânăr foarte bun, unul dintre antrenorii tineri a României pe care îl apreciez foarte mult şi care îmi este şi prieten.

Pentru noi este foarte important să obţinem cele 3 puncte pentru că urmează două deplasări grele la FCSB şi la Chiajna, unde vom pleca cu şansa a doua. E un meci important, de fapt cum au fost şi cele anterioare. Botoşaniul vine după evoluţii bune şi chiar foarte bune. Important e ca noi să menţinem evoluţia foarte bună de până la meciul cu Iaşi.”, a declarat Dan Alexa.

Alexa a făcut apel şi la spectatori pe care-i aşteaptă în număr cât mai mare. „Avem nevoie de sprijinul spectatorilor, este un meci important. Fac apel pe această cale să vină în număr cât mai mare să ne încurajeze pentru că pot fi decisivi.”, a mai spus tehnicianul Dunării.

Articolul precedentDunărea Călărași vrea să reediteze succesul cu Iașiul, astăzi cu FC Botoșani
Articolul următorDunărea bate Botoșaniul și urcă pe 5 în clasament