Președintele clubului Dunărea Călărași, Florin Brișan și antrenorul Dan Alexa au susținut astăzi o conferință de presă înaintea jocului de mâine cu FC Voluntari. Atmosfera din vestiar este mai bună acum după victoria de Botoșani și se speră ca mâine să urmeze o nouă victorie.

Dan Alexa: „Ne așteaptă un joc foarte important. Întâlnim o echipă performeră a acestui play-out. Este o echipă bine schimbată în bine de când a venit Bergodi. Vom avea un joc mult mai greu decât la Botoșani.”

Florentin Brișan: „Suntem ceva mai veseli. Venim după 3 puncte câștigate la Botoșani. O deplasare foarte grea. Am văzut determinare, ambiție și sperăm ca de aici în colo să văd același lucru și să ne salvăm de la retrogradare.”

Conferință de presă / AFC Dunărea Călărași 05/04/2019

Clubul nostru a organizat astăzi o conferință de presă înaintea meciului din 6 aprilie de la Călărași cu FC Voluntari. La conferință au participat, președintele clubului, Brisan Florentin și antrenorul Dan Alexa.Brisan Florentin: „Suntem ceva mai veseli. Venim după 3 puncte câștigate la Botoșani. O deplasare foarte grea. Am văzut determinare, ambiție și sperăm ca de aici în colo să văd același lucru și să ne salvăm de la retrogradare„. Dan Alexa: „Ne așteaptă un joc foarte important. Întâlnim o echipă performeră a acestui play-out. Este o echipă bine schimbată în bine de când a venit Bergodi. Vom avea un joc mult mai greu decât la Botoșani„.

Publicată de AFC Dunărea Călărași pe Vineri, 5 aprilie 2019

Articolul precedentDunărea Călărași – FC Voluntari, un meci de totul sau nimic
Articolul următor„Doi Călători” – Expoziție de Artă Plastică la Muzeul Dunării de Jos