Preşedintele Dunării Călărași, Florin Brişan, a prefaţat miercuri partida pe care Dunărea o va susţine în această seară la Călăraşi cu FCSB în cadrul optimilor de finală ale Cupei României, spunând că, cel puțin din punct de vedere al încasărilor, este deja o reușită.

Brişan a declarat că jocul va fi unul dificil şi speră ca totul să iasă foarte bine din punct de vedere organizatoric.

„Mâine ne aşteaptă un meci dificil cu FCSB în cadrul optimilor de finală ale Cupei României, atât prin prisma valorii adversarului dar mai ales al organizării duelului pentru că e o noutate pentru noi, fiind primul disputat în nocturnă.

Ne aşteptăm la un aflux mare de spectatori. Din câte ştiu eu la ora asta mai sunt disponibile 2000 de bilete pe care azi şi mâine mai mult ca sigur le vom epuiza. Sper să nu avem probleme iar meciul să fie o reuşită organizatorică. M-aştept şi la un record de încasări”, a declarat Brişan.

Acesta a mai precizat că FCSB nu va veni însoţită de suporteri. „FCSB nu va veni cu galerie. Au solicitat doar 30 de invitaţii, toate în tribune”.

Brișan crede că Dunărea va căuta să producă surpriza şi să se califice în faza sferturilor de finală.

„De ce să nu credem în şansa noastră? Cred că v-aţi dat seama că atât eu cât şi stafful tehnic şi mai ales jucătorii am dovedit că avem ambiţie şi dorim să facem performanţă aici.

E lângă mine chiar căpitanul echipei, Alin Dobrosavlevici care e un exemplu de ambiţie şi dăruire. Trebuie să doborâm şi nişte recorduri vechi de 27 de ani şi să mergem mai departe în Cupa României”, a conchis Brişan

Conferință de presă înaintea meciului cu FCSB

Florin Brișan, președinte AFC Dunărea: „Ne așteaptă un examen dificil în Cupa României cu FCSB atât prin prisma jocului dar și al adversarului. Este o noutate și pentru noi. Ne așteptăm la un aflux mare de spectatori. Din câte știu eu au mai rămas în jur de 2000 de bilete pe care astăzi și mâine până la ora jocului le vom epuiza. Mă aștept și la un record de încasări pentru meciul de mâine„. Alin Dobrosavlevici, jucător Dunărea: „Ne așteaptă un meci greu împotriva celor de la FCSB. Va fi un eveniment istoric pentru acest oraș, un meci în nocturnă. FCSB are un lot foarte bun. Atuul nostru este mâine publicul. Ne ajută foarte mult. Ne dorim să mergem cât mai departe în Cupa României„.

Publicată de AFC Dunărea Călărași pe Miercuri, 31 Octombrie 2018

Partida Dunărea – FCSB se va desfăşura joi, 1 noiembrie, pe arena Ion Comşa începând cu ora 21.45 de minute. Va fi primul joc din istoria de circa 100 ani a fotbalului românesc care se va disputa la lumina reflectoarelor!

Articolul precedentPrimăria Călărași a demarat acțiunea de atribuire a locurilor de parcare
Articolul următorCozmin Guşă: Partidul Realitatea are trei candidaţi bombă la europarlamentare