Un incident a avut loc în ultima seară a festivalului de Folclor „Hora Mare” desfășurat la Călărași. Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost lovit de cumnatul său pe motiv ca și-ar fi lovit soția, sora agresorului.

La fața locului au intervenit forțele de ordine, în speță lucrători din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi, polițiști locali și un echipaj de prim ajutor al Serviciului de Ambulanță Călărași.

Persoana, inconștiență pentru câteva minute, a fost preluată de salvare și transportată la U.P.U Călărași pentru îngrijiri de specialitate.

Soția acestuia împreună cu fratele au fost conduse la echipajul de poliție pentru declarații.

Sursa: Călărași News

ARTICULAT DE CUMNAT PE MOTIV CĂ S-A LUAT DE SOȚIE Un mic incident a avut loc în ultima seara a festivalului de Folclor "Hora Mare" din Călărași. Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost lovit de cumnatul său pe motiv ca și-ar fi lovit soția. La fața locului au intervenit prompt forțele de ordine, în speță lucrători din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi, polițiști locali și un echipaj de prim ajutor al Serviciului de Ambulanță Călărași.Persoana, inconștiență pentru câteva minute a fost preluată de salvare și transportată la U.P.U Călărași pentru îngrijiri de specialitate. Prezent la fața locului a fost și prim-adjunctul jandarmerie, maior Crisitian Gheorghe. Micul incident a trecut aproape neobservat, iar petrecerea continua în condiții normale. Soția acestuia împreună cu fratele au fost conduse la echipajul de poliție pentru declarații.

Publicată de Călărași News – www.calarasipress.ro pe Duminică, 18 august 2019

Articolul precedentDunărea Călărași are meci greu cu Petrolul Ploiești, dar speră la primele puncte din acest sezon
Articolul următorA treia înfrângere consecutivă pentru Dunărea Călărași în Liga a 2-a