Ieri seara, în jurul orei 21.00, a izbucnit un puternic incendiu la un atelier de tâmplărie și un bar situate pe strada Dunărea în municipiul Călărași. Ambele au fost distruse în totalitate de incendiu.

La ora 20:47 s-a primit un apel la 112 prin care se anunța că la un atelier de tâmplărie este incendiu. La faţa locului s-au deplasat şase autospeciale de intervenţie de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Barbu Ştirbei” Călăraşi, o autospecială SMURD de transport victime multiple, dar și echipaje ale Poliţiei şi ale Jandarmeriei.

Nu mai puțin de 25 de pompieri s-au luptat până la miezul nopții cu flăcările puternice. Cei din zonă au declarat că s-au auzit mai multe explozii în imobilele cuprinse de foc. A doua zi s-a constatat că era vorba de mai multe butelii.

Locuitorii blocului M12 au trăit momente de panică, flăcările ajungând până la etajul 3 al imobilului, balcoanele acestuia fiind afectate de focul puternic. Nu au fost înregistrate victime. 

Reprezentanţii ISU Călăraşi şi ai Poliţiei nu au stabilit încă motivele care au stat la baza producerii incendiului. Cercetările au continuat în cursul zilei astăzi pentru stabilirea pagubelor și a cauzelor incendiului.

Purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi, plutonier adjutant Ovidiu Tătăranu, a declarat că au fost distruse bunuri în valoare de 100.000 de lei, două autoturisme dintre care unul în totalitate. Valoarea bunurilor salvate a fost de 700.000 de lei.

Publicată de Emil Vieru-Burlescu pe Miercuri, 16 ianuarie 2019

 

Articolul precedentSeminar de instruire destinat beneficiarilor de finanțare prin POR la ADR Sud Muntenia
Articolul următorDunărea – Astra, în sferturile de finală ale Cupei României