Partida dintre Dunărea Călărași și FCSB se va juca cu casa închisă. Oficialii Dunării anunță că mai sunt bilete doar la peluze, în rest toate celelalte au fost vândute. Meciul se va disputa pe 1 noiembrie, de la ora 21.45, în nocturnă, pentru prima oară în istoria echipei călărășene.

55.000 de euro a scos conducerea din visteria clubului pentru ca meciul din optimile de finală ale Cupei României dintre Dunărea Călărași și FCSB să se desfășoare la Călărași și să poată fi văzută de suporterii călărășeni.

Dunărea a evoluat ultima oară în acest act al Cupei României acum 27 de ani. Pentru prima oară în istoria sa de 100 de ani, Dunărea va disputa primul meci pe teren propriu în nocturnă.

În această seară, în prezența oficialităților, a jucătorilor și a suporterilor a fost aprinsă instalația de nocturnă provizorie, adusă special pentru meciul de cupă.

De menționat că administratorul bazei și finanțator al echipei, Consiliul Județean Călărași, va investi aproximativ 1 milion de euro pentru o instalație proprie de nocturnă dar și pentru instalația de încălzire a terenului de joc.

https://www.facebook.com/fanclubdunarea/videos/2063664617258770/

 

Articolul precedentAutoritățile călărășene, alertate de creșterea consumului de etnobotanice în municipiu
Articolul următor„Bărăganul în 100 de ani”, concurs dedicat elevilor călărășeni