Vremea s-a răcit semnificativ în ultimele zile. În aproape toată țara au căzut precipitații sub formă de ploaie. La munte a nins și vântul suflă cu putere.

Astazi, în schimb vom simții o ușoara creștere de temperaturi pe fondul unui cer mai senin. Valorile termice vor fi în general peste cele normale perioadei, cu maxime cuprinse între 8 şi 16 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorari în primele ore ale zilei doar în regiunile sudice, unde izolat va ploua slab sau va burnița. Vîntul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificari pe crestele montane. Dimineața, în zonele joase de relief local se va forma ceața.

La munte, am scăpat de precipitații pentru uun moment. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificari pe creste. Mai ales dimineața și noaptea, pe vai și în depresiuni vor fi condiţii de ceața. Valorile termice vor fi apropiate de normele perioadei. 

În București alorile termice vor fi uțor mai mari fața de mediile multianuale, cu o maxima de 13…14 grade. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața vor fi condiții de ceața

Articolul precedentCitirea gândurilor, posibilă prin scanare RMN: cum îi poate ajuta asta pe cei care nu pot vorbi sau scrie
Articolul următorSărbătoare 12 noiembrie – CRUCE CU NEGRU în calendarul ortodox