Valorile termice se vor situa cu mult peste cele normale în aproape toată țara, anunță meteorologii.

Maximele se vor încadra în general între 15 și 23 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 5 și 15 grade. În regiunile estice, dar noaptea și în cele sudice va fi nebulozitate stratiformă, iar în restul teritoriului cerul va fi temporar noros. Pe spații mici vor fi ploi slabe sau burniță, cu probabilitate mai mare în vest și în nord-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în estul și sudul teritoriului, precum și pe crestele Carpaților Meridionali și Orientali. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, în zonele joase se va semnala ceață.

În București valorile termice vor fi în continuare mult mai ridicate decât cele normale specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros ziua, dar noaptea vor fi nori joși, stratiformi. Vântul va deveni în general moderat începând din orele serii. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 10…11 grade. La începutul intervalului, probabilitatea de ceață va fi ridicată.

Deși vor mai fi nori la Constanța în cursul zilei de sâmbătă, meteorologii anunță că vor mai fi și perioade cu soare. Maxima va atinge 19 grade, iar atmosfera va fi plăcută. După lăsarea serii, cerul va fi parțial noros și este anunțată o minimă de 14 grade.

Articolul precedentAccident mai puțin obișnuit. O femeie a fost călcată de 3 ori de propria mașină
Articolul următorIncendiu puternic la o cafenea în Rusia: 13 persoane au murit