Aplicația WhatsApp lansează o nouă funcție: posibilitatea de a ne trimite mesaje singuri. Aceasta ar trebui să se extindă rapid la nivel mondial în următoarele câteva zile, potrivit wabetainfo.

Anticipată în urmă cu câteva săptămâni pe versiunile beta, noutatea a apărut în versiunea 22.23.74 a aplicației pentru iPhone (iOs) și, de asemenea, în versiunea corespunzătoare 2.22.23.77 pentru Android.

Este o opțiune cerută de mult timp, prezentă deja în alte aplicații concurente.

În capturile de ecran puse în circulație de primii utilizatori, posibilitatea de a ne trimite mesaje singuri apare prin prezența contactului „you” în fruntea listei din agenda personală, cu poza de profil și orice statut ales.

Se deschide un soi de autoconversație, care poate fi utilă pentru a ne trimite linkuri, notițe, numere de telefon, imagini sau documente care pot fi apoi deschise și în modul multi-device pe computer sau tabletă.

Mai mult, există posibilitatea de a fixa conversația în partea de sus a listei sau crearea unei comenzi rapide pentru a apela imediat conversația, prin simpla apăsare prelungită pe previzualizare și alegerea „fixează” sau „creează o legătură directă”.

Articolul precedentȘeful NATO Jens Stoltenberg: Nu există niciun indiciu că racheta din Polonia a fost lansată de Rusia
Articolul următorComisia Europeană cere Consiliului aprobarea imediată a aderării României la Schengen