1000 de copii călărăşeni sub 14 ani, alături de însoţitorii lor, vor fi în tribune, de la ora 21.45, la meciul România – Norvegia. Vor fi copii din Călăraşi (clubul Dunărea), Olteniţa, Lehliu Gară, Spanţov, Dor Mărunt, Perişoru, Chiselet, Dâlga, Crivăţ, Independenţa, Chirnogi, Frumuşani, Vâlcelele, Cuza Vodă, Şoldanu, Dragalina, Gălbinaşi, Nicolae Bălcescu, Unirea sau de la clubul privat de fotbal, Kids Sport Lehliu.

„FRF prin AJF Călăraşi a pus la dispoziţie nu mai puţin de 1000 de bilete pentru copii din judeţ care şi-au exprimat interesul pentru acest joc – eveniment. Aş dori să mulţumesc şi pe această cale conducerii Consiliul Judeţean precum şi al primăriilor din judeţ care au făcut posibilă prezenţa copiilor pe Arena Naţională, în această seară.

Mă bucur nespus că le putem oferi această bucurie copiilor. În mod cert, va fi o experienţă de neuitat pentru ei. Cu sprijinul lor din tribună, tricolorii vor obţine diseară victoria necesară pentru a spori şansele de calificare la EURO 2020.”, a declarat preşedintele AJF Călăraşi, Dorinel Dincă, pentru arenamedia.ro.

„În urma centralizării tuturor înscrierilor pentru partia România – Norvegia, vor fi 30.038 de copii sub 14 ani și însoțitorii lor.” – conform site-ului frf.ro

Articolul precedentPatru comune din județul Călărași vor beneficia de cadastru gratuit
Articolul următorCampania „Fii deștept în trafic!”, polițiștii i-au învățat pe elevi reguli de circulație