Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 16 persoane, precum și dispunerea a 13 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 29 de conducători auto au rămas fără permis.

În săptămâna 04 – 10 martie a.c., peste 500 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 11 acțiuni și s-a intervenit la 348 de evenimente, dintre care 329 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 102 infracțiuni, 16 persoane au fost surprinse în flagrant.  De asemenea, au fost depistate 3 persoane urmărite național, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 13 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 815 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 265.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 14 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 29 de permise de conducere și retrase 14 certificate de înmatriculare.

Articolul precedent„Sărbătoarea Primăverii”, spectacol-concurs pentru școlile din municipiul Călărași
Articolul următorCulturiștii călărășeni, clasați pe podium la etapa de zonă a CN de la Ploiești