Aproximativ 300 de persoane legitimate, peste 270 de autovehicule controlate și 3 infracțiuni constatate de polițiști în urma unei acțiuni desfășurate în municipiul Călărași.

În perioada 01 – 02 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Călărași au desfășurat o acțiune cu efective mărite pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și liniștii publice.

Pe parcursul desfășurării acțiunii, polițiștii au constatat 3 infracțiuni, au aplanat 3 stări conflictuale, au controlat 6 societăți comerciale și au verificat 271 de autovehicule.

Au fost legitimate 289 de persoane, 42 dintre acestea săvârșind fapte de natură contravenționale fiind luate măsuri de sancționare, astfel: 14 dintre sancțiunile contravenționale au fost aplicate pentru încălcări ale O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 27 pentru încălcări ale Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 1 la alte acte normative.

Valoarea sancțiunilor aplicate este de aproximativ 7.000 de lei.

Totodată, ca măsură complementară pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii au reținut 3 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Acțiunile de acest gen vor fi efectuate în continuare pentru menținerea, asigurarea ordinii publice și creșterea gradului de siguranță a cetățeanului.

Articolul precedentDunărea Călărași începe play out-ul cu 12 puncte și în compania lui Dinamo
Articolul următorUn portofel cu 840 de lei în el, returnat bătrânului care-l pierduse de un jandarm