În acest weekend, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au aplicat 342 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 200.000 de lei.

La nivelul județului Călărași, aproximativ 300 de polițiști au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Polițiștii de ordine publică au acționat, atât în patrule proprii, cât și în patrule mixte, pentru prevenirea infracțiunilor stradale, au fost organizate 11 acțiuni și s-a intervenit la 137 de evenimente, dintre care 130 au fost sesizate prin 112.

Totodată, pentru neregulile constatate au fost aplicate 342 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 211.035 de lei, fiind confiscate bunuri în valoare de 1.100 de lei.

De asemenea, au fost desfășurate activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 7 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 22 de permise de conducere și retrase 3 de certificate de înmatriculare.

Și pentru perioada următoare, menținerea ordinii publice, prevenirea și combaterea faptelor antisociale sunt principalele obiective ale Inspectoratului de Poliție Județean  Călărași.

Articolul precedentRecomandări ale polițiștilor pentru sărbători în siguranță
Articolul următor1.025 sancțiuni contravenționale, 59 de permise reținute și 18 certificate de inmatriculare retrase săptămâna trecută