Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 9 persoane, precum și dispunerea a 9 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 37 de conducători auto au rămas fără permis.

În săptămâna 08 – 14 aprilie a.c., peste 400 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 12 acțiuni și s-a intervenit la 197 de evenimente, dintre care 182 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 69 de infracțiuni, 9 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 9 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 542 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 250.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 8 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 37 de permise de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare.

Articolul precedent9 societăți din domeniul dezmembrărilor și pieselor de schimb, amendate cu 60.000 lei
Articolul următorVideo | Prefectura Călărași și Școala Carol I pot fi reabilitate cu fonduri de la Ministerul Culturii, a anunțat ministrul Daniel Breaz