Acțiunile polițiștilor călărășeni de săptămâna trecută au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 15 persoane, precum și dispunerea a 31 de măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 41 de conducători auto au rămas fără permis.     

În săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie a.c., peste 400 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 12 acțiuni și s-a intervenit la 304 evenimente, dintre care 294 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 86 de infracțiuni, 15 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 31 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 645 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 274.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 18 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 41 de permise de conducere și retrase 35 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentÎnșelătoriile care apar odată cu Black Friday. Detaliul care anunță că un site nu este sigur
Articolul următorCâți bani a câștigat Simona Halep în 2019 din tenis și pe ce loc se află în clasamentul câștigurilor din acest sezon al WTA