În cadrul acțiunilor pentru siguranța comunității din ultima săptămână, polițiștii au intervenit la 434 de sesizări ale cetățenilor, majoritatea primite prin serviciul 112. De asemenea, polițiștii au reținut permisele de conducere în cazul a 32 de șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier.

În săptămâna 12 – 18 august a.c., peste 400 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 8 acțiuni și s-a intervenit la 434 de evenimente, dintre care 415 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 101infracțiuni, 7persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 36 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 676 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 350.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 10 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 32 de permise de conducere și retrase 5 de certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 9302 lei.

Articolul precedentA fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Construire adăpost pescăresc Dunărean”
Articolul următor5 noi voluntari s-au înscris în proiectul „Salvator din pasiune” la ISU Călărași