În cadrul acțiunilor pentru siguranța comunității de săptămâna trecută, polițiștii au intervenit la 345 de sesizări ale cetățenilor, majoritatea primite prin serviciul 112. De asemenea, polițiștii au reținut permisele de conducere în cazul a 17 șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier.

În săptămâna 16 – 22 martie a.c., peste 500 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 5 acțiuni și s-a intervenit la 345 de evenimente, dintre care 327 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 50 de infracțiuni, 4 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 4 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 336 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 270.000 de lei și au confiscat bunuri de 2.712 lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 5 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 17 permise de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentCine este doctorul Virgil Musta care a vindecat 49 de pacienţi, infectaţi cu COVID-19
Articolul următorÎncepând de ieri seară, forțele de ordine ale MAI vor verifica circulația persoanelor pe timpul nopții