În ultima săptămână, polițiștii călărășeni au intervenit la 319 sesizări ale cetățenilor primite prin serviciul 112.  58 de șoferi au rămas fără permis.

În săptămâna 31 ianuarie – 06 februarie a.c., peste 800 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 115 acțiuni și s-a intervenit la 319 evenimente sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților au fost constatate 75 de infracțiuni,14 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 15 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 976 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 300.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 19 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 58 de permise de conducere și retrase 20 de certificate de înmatriculare.

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedentConducerea USR a respins programul politic al lui Cioloș, care și-ar putea anunța demisia în această seară
Articolul următorDacian Cioloș a demisionat de la șefia USR, Cătălin Drulă va fi interimar