Polițiștii călărășeni au fost la datorie pe toată perioada minivacanței de Paște și 1 Mai, astfel încât întreaga comunitate să petreacă în liniște și siguranță.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au intervenit aproximativ 300 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 73 de infracțiuni și au aplicat 399 de sancțiuni contravenționale.

În perioada 26 aprilie – 01 mai a.c., peste 600 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, polițiștii au efectuat 8 acțiuni punctuale, intervenind la 296 evenimente sesizate de cetățeni sau constatate direct de polițiștii aflați în teren.

Ca urmare a acțiunilor desfășurate, polițiștii au constatat 73 de infracțiuni, fiind prinse în flagrant 8 persoane, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 12 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 399 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 185.000 de lei.

De asemenea, au fost desfășurate activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 14 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 37 de permise de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentJandarmii călărăşeni au sărit în sprijinul persoanelor afectate de tornadă
Articolul următorAmenzi de 83.000 lei aplicate de polițiști în perioada de dinaintea sărbătorilor