Duminică, 24 februarie, Dunărea se va duela cu un adversar cu nume din fotbalul românesc. Partida cu Dinamo, programată de la ora 14.00 pe arena Ion Comşa, a generat un interes mare din partea iubitorilor fotbalului din Călăraşi, mulţi dintre ei grăbindu-se să-şi achiziţioneze biletele pentru acest meci.

Noi am pus începând de joi, 14 februarie, bilete în vânzare pentru meciul cu Dinamo. Se pare că interesul este cel puţin la fel de mare din partea spectatorilor ca şi la meciul cu Steaua. Încă din prima zi,  am avut un aflux mare de spectatori.”, a declarat preşedintele executiv al Dunării, Florin Brişan.

Dinamo va fi însoțită la Călărași de 800 de suporteri, conform președintelui Florin Brișan.

Am fost deja anunţaţi, faţă de celelalte meciuri va fi primul în care sectorul oaspeţilor va fi plin. Dinamo a anunţat că vine la Călăraşi însoţită de 800 de suporteri, capacitatea noastră maximă.

Sperăm să obţinem maxim din acest meci atât din punct de vedere sportiv cât şi din punct de vedere al reţetei financiare şi să putem să ne îmbunătăţim cumva bugetul clubului. Ne aşteptăm la o sărbătoare a fotbalului călărăşean, la un aflux foarte mare de spectatori.”

Şi pentru acest meci – eveniment conducerea Dunării va oferi invitaţii copiilor din judeţ pentru a urmări live partida de duminică.

„Aşa cum v-aţi obişnuit, am oferit deja invitaţii copiilor din judeţ care nu au posibilitatea să urmărească un meci de fotbal pe viu. Sperăm să facem din asta un obicei bun şi să atragem cât mai mulţi tineri pe stadion.”, a mai precizat Florin Brişan.

Articolul precedentA fost semnat contractul de lucrări pentru drumul județean 411
Articolul următorFacturile la apă vor fi transmise călărășenilor printr-un operator privat de servicii poștale