În cadrul acțiunilor pentru siguranța comunității din ultima săptămână, polițiștii au intervenit la 226 de sesizări ale cetățenilor, majoritatea primite prin serviciul 112. De asemenea, polițiștii au reținut permisele de conducere în cazul a 20 de șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier.

În săptămâna 06 – 12 mai a.c., peste 400 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 18 acțiuni și s-a intervenit la 226 de evenimente, dintre care 217 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 78 de infracțiuni, 7 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 4 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 885 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 270.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 10 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 20 de permise de conducere și retrase 13 certificate de înmatriculare.

 

Articolul precedentRandi cântă în recital la Flori de Mai. Programul complet al Festivalului
Articolul următorVideo | Peste 115 percheziții în Călărași și alte 12 județe privind comercializarea de pește impropriu consumului