Dunărea va juca astăzi, acasă, cu Hermannstadt, contracandidata sa la promovare din sezonul trecut de Liga 2, partida fiind programată de la ora 13.30 de minute, pe arena Ion Comşa.

15 septembrie 2018, Dunărea – FC Botoşani 3-2 a fost ultimul succes bifat de călărăşeni în Liga 1 Betano. Au urmat cinci rezultate de egalitate şi două înfrângeri.

Două victorii, ambele în deplasare (2-0 cu Poli Iaşi, 3-1 cu Sepsi OSK), două remize şi o partidă pierdută este palmaresul sibienilor înregistrat în precedentele cinci jocuri disputate în campionat.

Cele două echipe s-au mai întâlnit pe prima scenă doar în turul sezonului regulat curent, pe 5 august 2018, scor 1-1, meci jucat pe arena din Târgu Mureş (marcatori Miluţă Blănaru, respectiv Alin Dobrosavlevici).

Au fost adversare în stagiunea precedentă din liga secundă, atunci când s-au luptat până la final pentru promovare. Sibienii au scos patru puncte din șase posibile: victorie cu 2-1 pe teren propriu şi remiză albă în deplasare.

Se vor duela echipele care au utilizat cei mai mulţi debutanţi pe prima scenă din România, FC Hermannstadt – 15 jucători, respectiv Dunărea – 12 fotbalişti.

Mediile de vârstă ale celor două loturi: Dunărea – 26 ani şi 11 luni; FC Hermannstadt – 26 ani şi 3 luni.

Articolul precedentPolițiștii au discutat cu elevii din mediul rural pe tema delincvenței juvenile
Articolul următorDunărea a pierdut dramatic, în prelungiri, meciul cu Hermannstadt