Teatrul „Bacovia” Bacău a inițiat o colaborare cu Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, în acest sens fiind încheiat un parteneriat între cele două instituții care presupune un schimb de spectacole de teatru.

Inițiativa a venit ca urmare a programului Teatrului Municipal „Bacovia” din Bacău, demarat în urmă cu trei ani de managerul Eliza Noemi Judeu, intitulat „Hai și tu la Teatrul Meu!”, ce propune teatrelor din țară un schimb de spectacole, din care beneficiază pe de o parte trupele de actori, pe de altă parte spectatorii, care au astfel o ofertă culturală mai diversificată.

În acest sens, în data de 25 noiembrie 2019, ora 18:00, Teatrul „Aurel Elefterescu” al CJCC Călărași va prezenta pe scena Teatrului „Bacovia” piesa „Variațiuni Enigmatice”, de Eric Emmanuel Schmitt, în regia lui Mihai Lungeanu și în interpretarea actorilor Cristi Dionise și Ștefan Nițu.

În reciprocitate, în data de 27 noiembrie 2019, începând cu ora 18:00, Teatrul „Bacovia” din Bacău va fi prezent pe scena Sălii „Barbu Știrbei” a CJCC Călărași, cu piesa „Angajare de clovn”, de Matei Vișniec, în regia lui Gheorghe Balint, în distribuție Nina Ionescu, Adelaida Perjoiu, Eliza Noemi Judeu.

Articolul precedentO companie din Călărași oferă burse de merit de 1.800 lei elevilor. Înscrierile se pot face online
Articolul următor95.000 de drame, aceeași poveste: lacrimile copiilor care au părinții plecați în străinătate