Cinci societăți comerciale cu obiect de activitate comercializarea materialului lemnos au fost verificate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

În ziua de 14noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și cei din cadrul Serviciului de Ordine Publică au desfășurat o acțiune pe linia transportului, depozitării și comercializării materialului lemnos, pe raza județului Călărași.

Au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de 53.000 de lei.

Totodată, a fost dispusă și măsura complementară de confiscare a 4.720 de lei, reprezentând contravaloarea a 29,5 mc lemn de fag, deținut fără documente legale de proveniență, precum și suma de 320 de lei nejustificată pe casa de marcat.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul specialiștilor din cadrul Gărzii Forestiere București, Inspectoratului Teritorial de Muncă Călărași și Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Călărași.

Articolul precedentPolițiștii călărășeni au verificat starea tehnică a autovehiculelor. Au fost retrase 23 de certificate de înmatriculare
Articolul următorMinisterul Sănătății: Vaccinarea gratuită împotriva HPV, din ianuarie