Accident rutier pe DN 4, pe raza localităţii Frumuşani, soldat cu vătămarea a patru persoane, în urma coliziunii dintre un autoturism şi un microbuz.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Olteniţa şi Gărzii de intervenţie Budeşti s-au deplasat rapid la locul accidentului cu două autospeciale de descarcerare şi două autospeciale de prim ajutor SMURD.

La locul accidentului s-au deplasat în sprijin şi două autospeciale SMURD ale ISU B-IF, care au preluat două dintre victime şi le-au transportat la un spital din Capitală.

În data de 13.03.2020, ora 06.01, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa şi un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe DN 4, pe raza satului Frumuşani, pentru acordarea primului ajutor în cazul mai multor persoane, care au suferit diverse traumatisme în urma unui accident rutier produs prin coliziunea unui microbuz cu un autoturism în care se aflau şase persoane (şase bărbaţi).

La accident s-au deplasat, de asemenea, în sprijin şi două autospeciale SMURD de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Călăraşi, pentru a prelua trei dintre victimele accidentului.
În microbuzul implicat în accident se aflau 25 de persoane (conducător auto şi 24 de pasageri), şi din fericire niciunul dintre aceştia nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În autoturism se aflau şase persoane de sex masculin, dintre care două nu prezentau mărci traumatice şi au refuzat examinarea, rămânând la locul intervenţiei. Doi bărbaţi au fost preluaţi de echipajele SMURD B-IF, unul dintre aceştia acuza dureri la nivelul membrelor superioare, iar celălalt prezenta traumatisme la nivel toracic, ei fiind transportaţi de urgenţă la un spital din Bucureşti.

O altă persoană, care era conştientă şi prezenta traumatisme la nivelul membrelor inferioare,a fost preluată de echipajul S.A.J. şi a fost transportată la un spital din Capitală.

Cea de-a patra persoană, care a fost preluată de echipajul SMURD Budeşti, a primit îngrijiri şi a fost de asemenea transporată la un spital din Bucureşti.

Echipajele de pompieri încadrate pe autospecialele de descarcerare au decuplat bornele acumulatorilor vehiculelor şi au curăţat carosabilul.

Articolul precedentÎn județul Călărași sunt carantinate, în acest moment, 16 persoane
Articolul următorPNL intră în carantină, după ce un senator a fost confirmat cu COVID-19. Orban: Mă voi izola la Vila Lac 1