Intervenție pentru salvarea unei cabaline căzute într-o groapă cu o adâncime de 2,5 metri, aflată într-o gospodărie din oraşul Budeşti. Pompierii din cadrul Gărzii Budeşti au fost solicitaţi să acționeze pentru salvarea animalului, pe care l-au extras și l-au redat proprietarului, fară ca acesta să prezinte vătămări.

În data de 31.05.2020, ora 16.40, un echipaj de pompieri militari din cadrul Gărzii Budeşti a fost solicitat să acţioneze pe localităţii, într-o gospodărie cetăţenească, pentru salvarea unui cal căzut într-o groapă cu o adâncime de aproximativ 2,5 – 3 metri.

Pompierii militari din Budeşti au intervenit pentru extragerea animalului din respectiva groapă neacoperită folosind echipamentele de salvare, un troliu și mai multe role de furtun de tip B şi C, cu care au reușit să asigure și să extragă cabalina fară probleme deosebite.

Intervenţia pompierilor militari a durat aproximativ 40 de minute, calul fiind redat proprietarului fără a suferi vreo vătămare. Mai trebuie menționat, de asemenea, că în misiunea de salvare a animalului, a fost angrenat şi un utilaj al primăriei.

Articolul precedentCăruțaș rănit în urma unui accident rutier la Căscioarele
Articolul următor100% TU DECIZI! Valer Dorneanu, șeful deputaților când se nășteau baronii. Șeful CCR, în Rusia pe banii românilor