Un șofer fără permis și sub influența alcoolului a provocat un accident de circulație, in municipiul Călărași. Acum este cercetat penal.

În data de 19 august, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din localitatea Orlea Nouă, județul Olt, pe fondul consumului de alcool a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care circula regulamentar pe strada Alexandru Sahia, din municipiul Călărași. Din fericire în urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

În urma testării cu aparatul etilotest tânărul prezenta o concentrație alcoolică de 0,52 mg/l alcool în aerul expirat. A fost dus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice, necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma cercetărilor polițiștii au constatat  că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Ulterior, la data de 20 august s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași cu propunerea luării unei măsuri preventive.                                                       

 

Articolul precedentVIDEO Purtătorul de cuvânt al PSD, derapaj halucinant. Mesaj obscen de nereprodus al lui Lucian Romașcanu
Articolul următor100% TU DECIZI! Ioan Sîrbu, strungarul devenit dentist și apoi general