Primăria Municipiului Călărași a semnat luni, 12 august 2019, contractul de lucrări având ca obiect ”Proiect tehnic + execuție rețea canalizare menajeră și pluvială Cartier Măgureni în municipiul Călărași”, cu liderul Smart Energy Business SRL care este asociat cu Crista Art Construct SRL, Old New Construct SRL și KOMORA SRL (proiectant).

Valoarea contractului este de 5.254.395,04 lei fără TVA, durata proiectării este de 2 luni, iar a lucrărilor de 18 luni.

Se va lucra pe toate străzile din cartierul Măgureni, rețeaua de canalizare menajeră urmând a avea o lungime de 5,322 km, iar cea de canalizare pluvială de 2,740 km.

Sistemul rețelei de canalizare menajeră a cartierului Măgureni este unul modern, pe toată lungimea rețelei centrale de canalizare fiind prevăzute un număr de 122 cămine de colectare cu vacuum, care vor asigura colectarea apelor menajere provenite de la cele 334 gospodării.

Articolul precedentAnsamblul Bărăganul s-a clasat pe locul 2 la Festivalul Național de Folclor de la Mioveni
Articolul următorBogdan Trif, ministrul Turismului a semnat, la Călărași, contractul privind construcția Portului Turistic