Deși nu mai evoluează în Liga 1 de fotbal, clubul Dunărea Călărași va avea nocturnă. Achiziționată cu titlu gratuit de la clubul Rapid, demolat pentru reconstrucție, instalația de nocturnă este în curs de montare începând de ieri. 

Dunărea Călărași ocupă în prezent locul 13 în Liga a 2-a.

Investițiile Consiliului Județean Călărași la baza sportivă „Ion Comșa” continuă. A fost emisă autorizația de construire a instalației de iluminat nocturnă pe suprafața de joc a arenei călărășene. La această oră se lucrează intens la ridicarea pilonilor care vor susține luminile.”, este mesajul transmis de CJ Călăraşi pe pagina de facebook.

Directorul Direcţiei Dezvoltare din cadrul Consiliului Judeţean, Eduard Grama, membru în Consiliul Director al AFC Dunărea 2005 Călăraşi a declarat pentru www.arenamedia.ro că investiţiile demarate vizează crearea unei baze moderne, de nivelul celor existente în marile oraşe, care să corespundă cerinţelor FRF şi LPF.

„Continuăm investiţiile demarate în 2018 prin montarea instalaţiei de nocturnă la stadionul Ion Comşa. Obiectivul propus este acela de a avea în perioadă următoare o bază sportive modernă, sigură şi eficientă, care să ridice Călăraşiul la un nivel de infrastructură sportivă, similar cu al marilor oraşe.

Următoarele investiţii pe care Consiliul Judeţean le are în vedere, vizează modernizarea pistei de atletism precum şi a Terenului 2, acolo unde-şi dispută meciurile echipele de copii şi juniori ale clubului Dunărea.

Numărul mare de copii înscrişi, peste 200 în acest moment, ne conferă o responsabilitate şi mai mare obligându-ne să creăm condiţiile optime pentru performanţă. Sunt convins că preşedinte CJ Călăraşi, domnul Vasile Iliuţă, va sprjini, în continuare, investiţiile din sport.”, a declarat Grama.

Instalaţia de nocturnă a fost adusă la Călăraşi cu titlu gratuit de la stadionul Valentin Stănescu, potrivit procesului verbal de predare – preluare a bunurilor transmise fără plată încheiat, pe 29 martie, de Consiliul Judeţean cu conducerea Clubului Sportiv Rapid Bucureşti.

Suma alocată de CJ Călăraşi pentru transportul şi montarea instalaţiei de nocturnă se ridică la circa 200.000 de euro.

Articolul precedentDirectorii de școli nu mai pot deține funcții de conducere în partide
Articolul următorVideo | Hoții călărășeni au furat bunuri în Germania de 2,4 milioane euro. Polițiștii germani au fost ieri la perchezițiile din Călărași