Accident rutier grav pe DN 3B în localitatea Borcea, două autovehicule și opt persoane implicate, dintre care una decedată in urma unui stop cardio-respirator.

Pompierii militari din cadrul Detasamentului Călărași și Garda de Intervenție Borcea  au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de prim ajutor SMURD  si o autospecială ATPVM, pentru a acorda îngrijiri şi pentru a transporta victimele către unități spitalicești. La faţa locului s-a deplasat si  un echipaj cu medic al Ambulanţei Călăraşi.

În data de 13.04.2019, ora 23.30, o autospecială de descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de interventie Borcea, precum și un ATPVM (Autospeciala transport personal și victime multiple) din Cadrul Detașamentului de Pompieri Calarași, au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe DN 3B – localitatea Borcea, pentru acordarea primului ajutor mai multor persoane şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma unui accident rutier grav, în care au fost implicate două autovehicule.

În urma accidentului au rezultat 6 victime din cele opt implicate, un bărbat care se afla într-un autovehicul a fost găsit în stop cardio-respirator iar în urma efectuărilor manevrelor de resuscitare aceasta a fost declarat decedat.

Celelalte trei persoane ocupante ale autovehiculului înmatriculat in județul Vâlcea, doi bărbați si o persoana de sex feminin nu au suferit traumatisme grave, au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la U.P.U. Călărași.

Ocupanții celui de al doilea autovehicul înmatriculat in județul Călărași, două de sex masculin si două de sex feminin , nu au suferit traumatisme grave, au primit îngrijiri medicale, două dintre ele fiind  transportate la U.P.U. Călărași .

Articolul precedentDosar penal întocmit de polițiștii pentru conducere sub inluența alcoolului
Articolul următor9 societăți din domeniul dezmembrărilor și pieselor de schimb, amendate cu 60.000 lei