Pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Fundulea au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare şi o autospecială de prim ajutor SMURD.  La locul accidentului s-a deplasat și un echipaj al S.A.J. din localitatea Fundulea care a preluat una dintre victimele accidentului rutier.

În data de 15.02.2020, ora 19.10, două echipaje de intervenție din cadrul Punctului de lucru Fundulea au fost solicitate, prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localității Gurbăneşti, pe DJ 303, spre Săruleşti, pentru acordarea primului ajutor în cazul a două persoane de sex feminin şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier in care au fost implicate un autoturism şi un atelaj hipo în care se aflau trei persoane.

Pompierii militari, încadrați pe autospeciala de prim ajutor SMURD, au acordat îngrijiri în cazul a două femei (cu vârste de 61, respectiv 66 de ani, pasagere în atelajul hipo), care prezentau traumatisme la nivelul toracelui şi mai multe escoriaţii la nivelul membrelor inferioare şi superioare.

Cea de-a treia persoană din atelajul hipo, un bărbat în vârstă de 49 de ani, care prezenta traumatism facial şi escoriaţii la nivelul membrelor inferioare şi superioare, a primit îngrijiri din partea Ambulanţei şi a fost transportat la Spitalul din oraşul Lehliu Gară.

Articolul precedentAPIA Călărași efectuează plata ajutorului de stat pentru reducerea accizei la motorina aferentă anului 2019
Articolul următorPRIMELE IMAGINI. Cum au fost, în realitate, perchezițiile în care s-a intrat în casă peste o femeie cu doi copii din Brașov