În data de 03.03.2020, ora 19.45, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secţiei de pompieri Dragalina au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe Autostrada Soarelui, la km 87, pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti, pentru acordarea primului ajutor în cazul mai multor persoane şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, după ce trei autovehicule au intrat în coliziune.

În urma accidentului dintre cele trei autovehicule a rezultat o singură victimă, pasager într-unul dintre autoturisme (femeie în vârstă de 35 de ani), care prezenta atac de panică şi era foarte agitată, dar care nu prezenta traumatisme.

Celelate patru persoane implicate în accident, de asemenea, nu prezentau traumatisme şi au refuzat examinarea sau transportul la spital pentru verificări mai amănunţite.

Echipajul de descarcerare a deconectat bornele acumulatorilor vehiculelor avariate, a balizat zona accidentului şi a curăţat carosabilul.

Articolul precedentCOMUNICAT Realitatea PLUS
Articolul următorConsultare publică pe site-ul AFIR pentru finanțarea tinerilor fermieri prin PNDR 2020