În perioada 16-22 septembrie a.c., se desfășoară Proiectul ROADPOL Safety Days susținut de Comisia Europeană, ce are ca obiectiv reducerea numărului accidentelor rutiere produse pe drumurile publice din Europa, iar ziua de astăzi, 21 septembrie, să devină o zi fără persoane decedate din accidente rutiere.

Polițiștii rutieri împreună cu cei de ordine publică au desfășurat activități de informare în rândul conducătorilor auto, cu scopul conștientizării asupra pericolelor aduse de încălcarea regulilor de circulație.

Totodată, 130 de elevi din cadrul Școlii Gimnaziale ”Alexandru D. Ghica” Oltenița au putut să cunoască îndeaproape laboratorul mobil de educație rutieră.

 Scopul activității fiind formarea comportamentului rutier responsabil pe baza cunoașterii și respectării regulilor de circulație pentru prevenirea producerii evenimentelor rutiere în rândul elevilor.

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedentVIDEO Crimă la un cămin de bătrâni din Călărași
Articolul următorRadu Mazăre ajunge, din nou, pe mâna procurorilor – Dosarul pentru vânzarea unor terenuri la preţuri subevaluate reanchetat