Călărășenii au păstrat același trend ca la alegerile din 2014, atunci când în primul tur s-a înregistrat un procent de prezență de 52,42%. Și de această dată procentul ar putea fi apropiat ca valoare cu cel din 2014 la închiderea urnelor. La ora 19.00, în Județul Călărași se înregistra un scor de 42,33% (105.483 votanți).

Până la această oră nu s-au înregistrat evenimente notabile, niciun partid nereclamând nereguli în procesul electoral. Unii simpatizanți ai USR au acuzat, prin postări pe facebook, că PNL ar face jocuri de așa natură încât să fie favorizată prezența candidatului PSD în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

După încheierea scrutinului vor apărea și primele rezultate în privința preferințelor alegătorilor călărășeni. Rămâne de văzut dacă Județul Călărași va alege, așa cum s-a întâmplat de 30 de ani încoace, candidatul PSD la președinția României sau va avea altă opțiune.

Articolul precedentAlegeri Prezidențiale 2019 | Pesediștii călărășeni nu au făcut niciun fel de declarații privind scrutinul de azi
Articolul următorALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Rezultate exit poll IRES. Cine intra in turul 2