În săptămâna 4-8 februarie a.c., ITM Călăraşi a efectuat controale în mai multe domenii de activitate precum comerţ, baruri şi alimentaţie publică, transporturi rutiere de marfă, creşterea bovinelor de lapte, fabricarea produselor din beton, confecţii textile, agricultură, depozite de construcţii, service auto.

Inspectorii de muncă din cadrul compartimentului relaţii de muncă au verificat 25 de angajatori, 2 au fost sancţionaţi din care 1 a fost sancţionat pentru muncă nedeclarată şi s-au aplicat amenzi în valoare de 20.000 de lei. Au fost dispuse 20 de măsuri cu termene precise de rezolvare.

Inspectorii de muncă din cadrul compartimentului securitate şi sănătate în muncă au efectuat 13 controale, 12 angajatori au fost sancţionaţi, s-a aplicat o amendă în valoare de 8.000 lei şi 27 de avertismente. Pentru remedierea deficienţelor s-au aplicat 28 de măsuri cu termene precise de rezolvare.

Articolul precedentÎncep lucrările la Grădiniţa cu 8 grupe de la Școala Tudor Vladimirescu din Călărași
Articolul următorVideo | Protest al profesorilor față de neacordarea unor sporuri dar și pentru elaborarea unei noi legislații