Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) face apel la calm către populație și informează că stocurile de produse alimentare sunt suficiente pentru a satisface nevoile cetățenilor.

Conducerea ANSVSA a avut discuții cu reprezentanţii industriei alimentare care au asigurat că există stocuri de produse alimentare. Totodată, s-a discutat și despre respectarea normelor de igienă, astfel încât produsele aflate la comercializare să fie sigure pentru consum.

În cazul fermelor comerciale, acestea asigură cele mai bune măsuri de biosecuritate menite să împiedice atât pătrunderea agenților patogeni care afectează animalele, cât și pe cei care afectează omul. Prin acest plan de măsuri, fermierii asigură continuitatea livrării de animale către abatoare pentru sacrificare și a necesarului zilnic de carne proaspătă.

Continuarea pe realitateadegiurgiu.net

Articolul precedentDaniel Drăgulin: Spitalul județean a rămas fără aparatura medicală pentru intervenții oftalmologice, din cauza ratelor neplătite către furnizor
Articolul următorModelul declarației care trebuie completată la intrarea în România!