Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, l-a amenințat pe reporterul Realitatea de Vrancea, după ce jurnalistul a dezvăluit că va plublica o anchetă care-l privește.

În anchetă este vorba de modalitatea prin care fiica baronului de Vrancea a reușit să încaseze un milion de euro. 

“Zilele următoare veți afla, dintr-o investigație la care lucrez de un an, alături de Valentin Zaschievici, cum derulează Madalina Oprisan afaceri pentru tatăl ei, Marian Oprișan, de milioane de euro, cu terenuri din centrul Focșaniului, în sfidarea legii penale. Mai multe, pe Realitatea TV și Realitatea De Vrancea. Implicați în afacere sunt afaceriști controversați, șefi ai ziarului de casă al baronului, primarul Focșaniului, Cristi Valentin Misăilă, dar și alți pesediști de vază cu funcții guvernamentale. Caracatița pusă în funcțiune pentru ca fata lui Oprișan să dea tunul imobiliar este una bine structurată, cu ramificații în instituții de forță ca Parchetul Vrancea, Poliție sau Prefectură”, a scris pe Facebook jurnalistul Realitatea de Vrancea, Sebastian Oancea.

În urma acestei informații, Marian Oprisan l-a sunat direct pe reporterul Realitatea Plus și l-a amenințat să nu publice articolul.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=Nihw6PjF8kA

De asemenea, Marian Oprișan a afirmat, la Realitatea PLus, că el i-a răspuns lui Sebastian Oancea la orice întrebare. ”Dacă dumnealui continuă să-mi amenințe mama și fiica, neavând sânge în instalație să se refere la mine, nu are niciun sens. Nu am amenințat absolut deloc, familia mea și-a plătit impozitele. Jurnalistul dvs. nu este prima oară când scrie toate e prostiile la adresa mea”, a spus acesta.

Întrebat de ce averea sa este trecută pe numele mamei sale, Maria Oprișsan a spus: ”pentru că dușmanii mei politici de la vremea respectivă mi-au făcut dosar penal și mi-au pus sechestru pe un autoturism și ca să evit chestia asta mi-am trecut bunurile și banii pe numele mamei mele”.

După aceea, Marian Oprișan a spus că fiica sa a avut bani să cumpere terenul, menționat în investigația realizată de Realitatea de Vrancea, de la bunica ei.

”Bunica a făcut și alte tranzacții imobiliare de-a lungul timpului, eu în 1994 aveam un milion jumătate de mărci banii mei cu care am cumpărat terenuri”, a completat președintele CJ Vrancea.

Articolul precedentMinistrul de Interne trimite medici la Arad, să vadă „cum s-au virusat” prefectul şi subprefectul exact înainte de alegeri
Articolul următorCe este strict interzis să faci în această zi, de Sf. Mihail și Gavril: Tradiții și obiceiuri