Aproximativ 40 de autovehicule înmatriculate în alte state au fost verificate de polițiștii rutieri. Pentru neregulile constatate, polițiștii rutieri au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale, au reținut 4 permise de conducere și au retras 21 de certificate de înmatriculare.

În perioada 24 – 25 iunie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Călărași, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Poliției Române, au acționat pe linia verificării modului în care proprietarii autoturismelor înmatriculate în alte state respectă legislația privind circulația pe drumurile publice din România.

Au fost verificate peste 80 de autovehicule, dintre care 36 înmatriculate în alte state.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale, din care 9 au fost aplicate conducătorilor autovehiculelor înmatriculate în alte state.

Au fost reținute 4 permise de conducere, unul aparținând unui conducător de autovehicul înmatriculat în alt stat.

De asemenea, polițiștii rutieri au retras 21 de certificate de înmatriculare, 4 dintre acestea aparținând conducătorilor autovehiculelor înmatriculate în alte state.

 

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 11. De la priza de Teleorman, la drona bulgărească
Articolul următor100% TU DECIZI! Adrian Țuțuianu, baronul cu 10 case și 20 de terenuri care a sărit dintr-o barcă în alta