Polițiștii din Călărași au documentat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 29 de ani, domiciliat fără forme legale în județul Prahova, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

La data de 13 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au efectuat 3 percheziții domiciliare pe raza comunei Munteni, județul Galați.

În fapt, la începutul lunii aprilie a.c., un bărbat în vârstă de 29 de ani, din comuna Vasilați, județul Călărași, ar fi  fost înșelat de către o persoană necunoscută cu 1.460 de lei, sumă achitată pe materiale de construcții.

A fost administrat probatoriul în cauză, fiind identificat un bărbat în vârstă de 29 de ani, din comuna Munteni, județul Galați, ulterior acesta a fost depistat pe raza județului Prahova.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al  Direcției Operațiuni Speciale, iar în activități au fost  angrenați polițiști din cadrul Poliției Municipiului Oltenița, Secției 5 Poliție Rurală Gălbinași, precum si luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

 

Articolul precedentBărbat din Călărași reținut de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată
Articolul următorA fost semnat contractul privind reabilitarea termică a Liceului Mihai Eminescu din Călărași