Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au efectuat 15 percheziții domiciliare și au pus în executare un număr de 25 de mandate de aducere pe numele unor persoane care ar fi fost implicate într-un scandal iscat în satul Răzvani din județul Călărași.

La data de 11 august a.c., polițiștii s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că în jurul orei 14:00, pe strada Trandafirilor din satul Răzvani, oraș Lehliu-Gară, județ Călărași, a avut loc un scandal la care au participat mai multe persoane ce s-au agresat reciproc, lovindu-se cu pietre, bâte și alte obiecte contondente, tulburând grav ordinea și liniștea publică.

În perioada 11-12 august a.c., echipa constituită a desfășurat activități de cercetare penalăși a identificat 25 de persoane, atât bărbați, cât și femei, cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani, care ar fi fost implicate în scandal.

În urma cercetărilor, a rezultat că evenimentul s-ar fi produs în urma unui schimb de bani între 3 bărbați.

Ulterior discuțiilor purtate de aceștia, la data de 11 august a.c., în jurul orei 14:00, între persoanele în cauză și membrii familiilor ar fi izbucnit un conflict în urma căruia mai multe persoane ar fi fost agresate fizic.

La data de 13 august a.c., în baza autorizațiilor emise de Judecătoria Lehliu-Gară, sub supravegherea procurorului de caz, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au efectuat 15 percheziții domiciliare și au pus în executare 25 de mandate de aducere pe numele persoanelor implicate, acestea fiind conduse la sediul inspectoratului.

În cauză a fost dispusă măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore față de 23 dintre persoanele implicate, respectiv, din considerente medicale, măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, față de 2 persoane sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, încăierare și lovirea sau alte violențe.

Cercetările continuă în vederea clarificării situației de fapt și tragerii la răspundere penală a tuturor participanților.

Articolul precedentITM Călărași, acțiune de informare privind ucenicia la locul de muncă
Articolul următorMăsuri de fluidizare a traficului în zona Agenției de Încasare Fetești în perioada 15 – 18 august