Campania „Hoții îți invadează intimitatea” are ca scop conștientizarea cu privire la rolul și importanța măsurilor preventive în protejarea bunurilor din locuințe. În zilele de 12 și 13 februarie a.c., în intervalul orar 17:00 – 18:00, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, împreună cu VIRTUAL REALITY STUDIO vă invită să luați parte la o activitate de prevenire a furturilor din locuințe.

Doritorii sunt așteptați la sediul Virtual Reality Studio S.R.L. din municipiul Călărași, strada Progresul, nr. FN, bloc B13, parter, județul Călărași (zona Casei de Pensii).

Polițiștii le recomandă cetățenilor:

Asigurați-vă că ați încuiat ușa, chiar și de sunteți în casă.

Montați o încuietoare de calitate și un sistem de alarmă.

Atenție la postările pe rețelele de socializare! Nu transmite informații personale.

Dacă locuiți la casă, evitați depozitarea în curtea locuinței a ambalajelor bunurilor de valoare achiziționate. De asemenea, puteți monta un sistem de supraveghere video în exterior care să vă transmită la distanță, prin internet, orice activitate desfășurată în curtea casei.

Atenție și la anexele gospodărești! Asigurați-le corespunzător!

Evitați să permiteți accesul în locuință a unor persoane necunoscute, indiferent de motivul invocat de acestea. Și totuși, dacă astfel de persoane pătrund în casa dumneavoastră, nu le lăsați nesupravegheate nici măcar pentru câteva secunde.

 

Articolul precedentParfumuri și articole de îmbrăcăminte de contrabandă, confiscate de polițiști
Articolul următorRăducu Filipescu, senator PNL: „Au fost ordonanțele date de Guvernul Orban pentru subjugarea Justiției, cum a făcut PSD?!”