Ialomița are un înger salvator. Întâmplarea face ca jandarmul, Necula Valentin,  a salvat două femei dintr-un autoturism răsturnat, chiiar pe  14 februarie, de Sf. Valentin.

„Am observat în afara părții carosabile, pe un teren agricol, o lumină care părea a fi de la o mașină…”

Aseară, în jurul orei 19:00, plutonier adjutant Necula Valetin în timp ce se deplasa către serviciu cu autoturismul personal,  a observat în afara părții carosabile, între localitățile Grivița și Amara, pe un teren agricol, o lumină care părea a fi de la o mașină. Deși nu era sigur daca este un utilaj agricol sau un autoturism, acesta a oprit imediat și s-a îndreptat înspre direcția luminii care i-a captat atenția. Atunci a observat un autoturism răsturnat din care se auzeau țipete de ajutor. 

Imagine

A sunat imediat la 112  și până la sosirea echipajelor de urgență s-a asigurat că nu există scurgeri de combustibil și că cele două victime nu prezintă leziuni care le-ar putea pune în pericol viața, ajutându-le să deblocheze ușa și să iasă din autoturism.

Până la sosirea echipajului medical, subofițerul a adus o pătură din propriul autoturism pentru a proteja împotriva frigului cele două victime, mamă și fiică, și a încercat să le liniștească, acestea fiind în stare de șoc.

Valentin a fost omul potrivit la locul potrivit, iar pentru cele două femei, a fost îngerul salvator.

Citiți și FOTO Cascadorie pe șosea, mașină răsturnată

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentBilanț coronavirus 15 februarie: 21.885 cazuri noi și 204 decese
Articolul următorExerciții la granița Ucrainei. Forțe militare ruse au început să se retragă. Ce anunță Ministerul rus al Apărării